Health, Beauty

Permohonan Sekolah Menengah Teknik dan Kolej Vokasional 2013

Permohonan Sekolah Menengah Teknik dan Kolej Vokasional 2013

Date: 2017-04-30 12:40

Video «Download orang yg berjaya kurus badan green coffee»

Maaf,bukan coper kecil tapi coper besar tidak berpeluh/atau berair..unit sejuk juga cuma tidak power sejuk nya cikgu..boleh cikgu bagi pendapat atau cara untuk mengatasi masalah ni..

Langkah Pertama Menyimpan RM1 Juta!

external hard disk sy, bila di masukkan dlm usb,komputer x dapat detect itu, external hard disk ni penah x bantu sy,bagaimana nk atasi problem ini?tq

Semakan Keputusan Permohonan SBP Ting. 1, 4 Tahun 2017

Salam tn girman. Ada faktor lain juga yang menyumbang kepada aircond mudah/cepat rosak. Apa yang boleh saya jelaskan dengan suhu 66°C pemampat dan keseluruhan unit bekerja keras untuk mencapai suhu tersebut lebih lebih lagi pada cuaca panas. Dan jika cuaca sejuk seperti hari hujan, tn akan berasa tidak selesa pula kerana berasa terlalu sejuk di dalam bilik.

Panduan Memohon Guru Cemerlang (Fasa 1

Assalamualaikum, Cikgu nas..
Saya ada masalah dengan air cond di pasang, air cond dia kejap sejuk kejap x sejuk. Saya ada pasang 8 air cond dalam masa yg sama, masalah nya air cond ni bergilir² ikut turn nk sejuk. Saya dah panggil rakan sama² study dulu, dia pun hairan, kenapa boleh mcm tu ye.. Harap Cikggu nas dapat bantu. Terima kasih.

York hp saya guna dh setahun blh on. remote masih tukar bateri masih berkeadaan baik dan sejuk sebelum pada blower tidak check pada sambungan plug tida wayer yang langsung bunyi 8766 beep 8776 ..blh tolong saya

Banyak nye duit ko apela sibuk sangat nk g luar negara nak belagak lebih ye dak..duit yang ko ada tu cer niaga..suri rumah pun niaga online dapat 85k sebulan dik oi takya susah7 g luar negara dasar budak baru nak up

Salam. Sy nk tnya aircond rosak apa ya bila dia naik code errror E9 indoor eeprom error. Boleh cg tolong jelaskan. Aircond 6hp York. Terima kasih..

hafeezan periksa jika ada sebarang error code pd remote control.. x perlu isi gas jika x kebocoran.. sebaik7 jalan panggil juruteknik yg biasa servis inverter type.. gas r965a

saya cadangkan ke disneysea..tmpat nya lawa7..sebenarnya sehari pon xcukup kalau kat themepark/amusement park..sebab masa akan banyak habes untuk que..but they also provided 8766 fast ticket 8767 ..yg mana 8766 fast ticket 8767 tu untuk duration satu jam untuk satu game..kalau suka game extreme & mencabar..better ke Fuji-Q Highland =)

Salam. Banyak puncanya. Dah tau punca baru boleh tau apa nak di repair. Nak tau punca kena lah buat pemeriksaan pada outdoor tu.

«Download orang yg berjaya kurus badan green coffee » in pictures. Photo «Download orang yg berjaya kurus badan green coffee».

© Copyright 2017. Health, Beauty